Dvodnevni boravak u Vrdniku

Humanitarna fondacija "Socijalna pravda" je od 3. septembra 2012. do 24. marta 2014. organizovala za svoje članove dvodnevni boravak u banji Vrdnik. Ceo aranžman je organizovan potpuno besplatno i realizovan je svakog ponedeljka i srede. Na ovakav vid oporavka poslato je preko 4000 naših korisnika. Trenutno ova akcije nije aktuelna, čim se finansijska sredstva prikupe, nastavljamo sa slanjem članova u banju.

Pogledajte galeriju fotografija iz banje Vrdnik

Opširnije

Izlet

U periodu od 16. marta 2011. do 11. marta 2012. humanitarna fondacija "Socijalna pravda" organizuje slanje svojih članova na jednodnevni izlet u banju Vrdnik. U skladu sa tadašnjim mogućnostima, izlet je organizovan tri puta nedeljno i to sredom, četvrtkom i petkom. Poslato je preko 60 grupa od kojih je svaka brojala 16 ljudi. Akcija je bila dostupna svim članovima bez izuzetaka. Ceo aranžman je organizovan besplatno i važio je za dve osobe, dakle posojala je mogućnost vođenja pratnje po sopstvenom izboru. Zahvaljujući ljubaznom osoblju hotela "Termal" i pažljivo osmišljenom programu, izlet je zaživeo i naišao na odobravanje naših članova. To je razlog što su termini popunjavani i po deset dana unapred. Trenutno ova akcija nije aktuelna, čim se finansijska sredstva prikupe, nastavljamo sa slanjem članova u banju.

Opširnije

Banja

Osnovna delatnost humanitarne fondacije "Socijalna pravda" oduvek je bio program banjskog lečenja u banjama Vojvodine. S obzirom da je fondacija humanitarnog karaktera, boravak u banji je uvek bio potpuno besplatan za dve osobe.

Kako fondacija postoji od 2007. godine, od samog početka saradnja se odvijala sa banjom u Melencima. Od 15. maja 2007. godine do 31. avgusta 2010. na lečenje je poslato 167 grupa (što broji tačno 2447 ljudi). Počev od 7. septembra 2010. godine naša Fondacija sarađuje sa banjom Vrdnik gde je poslato ukupno 37 grupa (što broji 444 ljudi). Polasci za banju su realizovani dva puta mesečno. Ono što boravak u banji čini jedinstvenim i nenadoknadivim jesu prirodni lekoviti činioci: čist vazduh sa velikim sadržajem ozona i termomineralna voda konstantne temperature 32,8 stepeni, sa širokim spektrom pozitivnog delovanja na ljudski organizam uz kadrovsku i terapijski opremljenost, specijalna bolnica "Termal" omogućava realizaciju kvalitetnog programa za odmor, lečenje i rehabilitaciju.

Opširnije